|
שלום לכולם , אני גאה להציג את גליון הרשת הראשון של עופות הנוי. המון תודות לאורנה היקרה , איתי שייביץ ואסף הנהדר על העזרה והתמיכה בהכנת הגליון הראשון. העסק עוד לא גמור , עבודה רבה לפנינו , אבל כל דבר מתחיל איפושהוא. אשמח להערות והארות , כתבות , פינות ועוד. על כל כתבה ניתן להגיב בסופה , ואפשר גם כאן. הגליוןשבת שלום ומבורך לכולם איתי נ.ב האתר הוכן על פלטפורמה של חברת WIX , החברה בה אני עובד :) תוקן על ידי pekinclub 1/3/2013 11:31
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub תודה והערכה על ההשקעה ועל הביצוע
כבר היום בעת שקניתי תערובת נתקלתי במגדל מתחיל ששאל את כל השאלות המוכרות ואף חיפש זנים לגידול בלי לחשוב פעמיים (או לנופף בכנפיים...) הפנתי אותו ישר לפורום הזה ולמגזין שילמד יחכים ויהנה כמוני
ושוב תודה
...Because It's There
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub ממש תענוג גדול, גליון ברמה והכל עבודה של איש אחד. איתי , אתה נכס חשוב לקהילת המגדלים, מציב סטנדרטיים בינלאומיים. שבת שלום.
|
|
בתגובה ל: סטנדרט בינלאומי פה אצלנו. מאת: stasaf1 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub גיליון ראשון מרשים ביותר. אני מציעה להוסיף מדור "חידושים והמצאות" שבו אפשר לספר על אביזרים קיימים ומאולתרים שעוזרים בגידול ובטיפול העופות.
למשל כלי אוכל מעניינים,אוכפים ,או הדלי של חייקוש שמלא בצמחייה וכולי...
שבת שלום מרתה
אִסְתְּרָא בְּלָגֵינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא- כד שיש בו מטבע אחד עושה הרבה רעש הוא משל לאדם שאין בו הרבה חוכמה אך הוא עושה הרבה רעש.
|
|
בתגובה ל: בשעה טובה ומוצלחת מאת: bmartab המתחיל בעבודה אומרים לו המשך!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד איתי ענק. אגב הרעיון של מרתה חברתי-מעולה .
|
|
בתגובה ל: כיף ,שיהיה במזל. מאת: 770 orna ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub איתי בוקר טוב,
מההכרות הוירטואלית הקצרה שלנו אני יכול להגיד שאם לא היית היו צריכים להמציא אותך כל הכבוד,
אנצי'
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub בזכותך איתי, איש הייטק מוכשר, ומגדל רציני ומשקיען., ובזכות החברים שמרימים את הכפפה ותורמים מנסיונם ומידיעותיהם. כל הכבוד ושנמשיך לגדול ולהתפתח.
|
|
בתגובה ל: הפורום שלנו לא שוקט על שמריו מאת: חיקוש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub כל הכבוד איתי! אתה ההיפראקטיבי הכי מועיל שאני מכיר,אתה פשוט לא נח לרגע... יישר כח!
"גם אוויל מחריש-כחכם יחשב"(משלי) מגדל פליימות' רוק,סרהמה,מודרן גיים,קצת תוכים,ברווזים,יונים,ועכברים,הרבה עכברים טרמפיסטים.
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub אם אפשר לעזור אשמח
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub כל הכבוד על היוזמה:)
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub שמחתי לתרום את תמונות האורפינגטון באף לגיליון.
|
|
בתגובה ל: אחלה גיליון ורעיון. מאת: IlanB אלה אורפינגטון של גיל , צולם אצלו. אלה ההורים של אלה שאצלך :)
מגדל בדימוס :)
|
|
בתגובה ל: כמעט תרמת ... מאת: pekinclub גם אשתי והילדים ראו את התמונות והיינו בטוחים שצולמו כאן.
מחילה. :)
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub נהנתי לקרוא.
אבי
|
|
בתגובה ל: מגזין הרשת לעופות נוי - גליון מספר אחד מאת: pekinclub מעניין מאוד ונחמד לקרוא, ואני בטוח שיוכל לעזור למגדלים מתחילים.
|
|