המצרכים: 1/2 ק"ג בשר טחון (כמו לקציצות) 7 מצות 4 תפו"א 2 ביצים 2 בצל 2 כפות שמן מלח פלפל
אופן ההכנה: לפורר 7 מצות, להרטיב ולסחוט. לטגן את הבצל, להוסיף עליו את הבשר ולטגן עד שמחליף צבע וכל הנוזלים מתנקזים. לאחר מכן מבשלים 4 תפו"א עם הקליפה, מסירים את הקליפה לאחר הבישול, מועכים לפירה. ממתינים עד לקירור הבשר ולאחר מכן מוסיפים לבשר עצמו את תפו"א המעוכים, 2 ביצים, מלח ופלפל לפי הטעם. את כל העיסה מערבבים היטב. משטחים מצות בתבנית ומוסיפים את הבשר ומכניסים לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך חצי שעה - 40 דקות.