|
בהנחה שהקדושבורכו די משחרר לנשים(אולי חובב לסביות), למרות היותו הומופוב ידוע...אולי ראשון ההומופובים..ונמנע מלאסור מפורשות בתורה שבכתב, הרי שלמעיישה אין שום מגבלות הלכתיות במעשה האהבים בין שתי נשים, ובמילים אחרות האם מותר לאשה לרדת לאהובתה ולענג אותה לדעת?
|
|
בתגובה ל: פוסט סקסי ולא אלולי בעליל... מאת: רזיאל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: פוסט סקסי ולא אלולי בעליל... מאת: רזיאל נראה לי סגנון כתיבה כזה מול הקדוש ברוך ממש לא מתאים לשומרות מצוות וגם כל יהודי באשר הוא. פוסט כזה מוריד גם את הצפיות לא רק את התגובות.
מחילה ובליחה ממך שכתבתי ישיר. אבל זה צרם לי באוזן ושרט בלב
|
|
בתגובה ל: לא קשור לאלול מאת: חרדוסית על אלוהים לא מדברים , " אין לו גוף ואין לו דמות הגוף" עכשיו גם דיברת עליו וגם העלית נושא מיני רגיש שלעצמו הנושא לא רגיש המקום רגיש פה לא מדברים על סקס משום מה , ואם העלית נושא רגיש זה ישנה תנוחה מסויימת שאסורה בין בנות, (לא פותחת ואל תשאלו אותי תבררו לבד) וכל השאר מותר,,,
|
|
בתגובה ל: רזיאלוש מאת: girls דווקא מדברים עליו ואליו כל הזמן..תאמיני לי הוא לא נעלב...לעולם לא אצליח להבין את הקודים ה"מוסריים "החרדיים..חחח..וגם לא אנסה ברוך השם.. ומה הקשר בין זה שאין להשם דמות וגוף לבין דיבור ישיר עליו ואליו...הוא מכיל הכל ויודע עד כמה אני אוהבת אותו. אמרה את שאין להזכיר.. ..אוי גיוועאלד...טאטה אתה חובב לסביות נכון?ואת הלסבית הספציפית הזאת שמכונה רזיאל במיוחד ,נכון?
|
|
בתגובה ל: וואלה ,אצלנו החוזרים בתשובה מאת: רזיאל על אלוקים כן מדברים. הכל ממנו ושלו.. וכל המטרה של העלאת בירורים ןשאלות שכאלו לכאן היא דווקא כדי שאולי סופסוף נבין חד משמעית מהו רצונו בנושא..! ואם דיברת על רגישות, אז כל הקונספט של הפורום הזה הוא רגיש בעצמו.. לאור העובדה שיחס התורה וההלכה ללסביות, לוטה בערפל כבד. וכמו שיש כאן מנעד כלשהו של תפיסות דתיות בנושא, ושל השקפות דתיות בכלל, כך גם ישנו שוני בתפיסה איך לפנות ולדבר עם ולה׳..
זאת דעתי :)
|
|
בתגובה ל: פוסט סקסי ולא אלולי בעליל... מאת: רזיאל אולי נתחיל בכך שלקרוא להקב"ה הומפוב זה נורא ואיום?
לפני שדנים על להט"בים כדאי לדון קצת על יראת שמיים.
|
|
בתגובה ל: אולי נתחיל מאת: boom170 א. הוא לא הומופוב, הוא המציא את ההומואים..
ב. לשאלתך, לרגע צחקתי, זה הזכיר לי שאלות של עצמי בתור ילדה קטנה, אם מישהו אוכל שוקולד אחרי השניצל, זה משנה אם השוקולד לא כשר? כאילו אם אסור אז הכל אסור מה משנה פרטי האיסור?
אבל תכלס זה לא אותו דבר.. השאלה מה השורש של האיסור או ההתר וכו'
|
|
בתגובה ל: אולי נתחיל מאת: boom170 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: על זה בדיוק הגבתי מאת: girls מילים שאפילו לא כותבים, בלי קשר למי שאת
|
|
בתגובה ל: לכנות את אלוקים נו באמת מאת: girls מה זאת השפיטה הפומבית הזאת? אם יש למישהי מה להעיר, הדרך המכובדת וה״יראת שמים״ היא באופן פרטי בדואר האישי . נראה לי שנסחפתן! היו כאן דיונים על עניינים ונושאים שלא נשמעו לי יראי שמיים ומוסריים בכלל, אז שכל אחת תעשה את החשבונות שלה עם הקבה בינה לבין עצמה. זה פשוט לא מכבד...
|
|
בתגובה ל: וואו..אין לכן את זה ביותר היסטרי ? מאת: thrownomad לרזיאל יש פה ודעה ותאמיני לי שהיא יודעת להיכנס בי שצריך ,
|
|
בתגובה ל: מי את שמותר לך הכל מאת: girls אך מאחר והבעתי את דעתי בתחילת השירשור, אני מרגישה צורך למחות על הדרך שבה בחרתן למתוח ביקורת, בין אם היא מוצדקת או לא. סתם התלהמות לא יפה בעיני
ואגב.. את ממשיכה אותה.. כשאת אומרת לי ״מי את ..״וכו לא יפה..
|
|
בתגובה ל: לא חשבתי שאין לה. מאת: thrownomad הבנות המגיבות נטולות חוש הומור לחלוטין..ואין ספק שאני צריכה לעבוד על יראת השמיים..כנראה ש20 שנה של התגברות זה לא מספיק...הקדושבורכו הוא הכל ...ואני מחשבה בתוכו...מחשבה סוררת לפעמים...וכן הוא לא בעד יחסים הומוסקסואליים בין גברים .חוזר על זה כמה פעמים בתורתו...
|
|
בתגובה ל: מסקנה לעת ערב.. מאת: רזיאל על מי את רוצה לרדת,,,
|
|
בתגובה ל: פעם הבאה תחשבי טוב מאת: girls וואו..נמוך.. אמממ.. ביי!
|
|
בתגובה ל: זה כאילו מכוון אליי? מאת: thrownomad ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לא אליך מאת: girls אני מכירה אותה קצת ,,, ואת תחפשי מקומות גבוהים
|
|