|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
היות וכתוב בהערכת צפיות...
|
|
היות וכתוב בהערכת צפיות...
פורסם לפני
1582 ימים
מאת רזיאל
סה"כ תגובות: 15
תגובה אחרונה לפני: 1578 ימים
מעל 400...אז או שאותן 4 כותבות קבועות קוראות שוב ושוב את ההודעות... מה שלא סביר...או שיש פה קהל נרחב של קוראות מתחבטות,תוהות,מחפשות,וסופר ביישניות, או שפשוט אין לכן מה לומר על החיים המאתגרים כלסבית(או ספק לסבית) דתייה.. אז פותחת לכן פה שער לכתוב מה שעל ליבכן, שבוע מעולה שיהיה
|
|
|
|
מעל 400...אז או שאותן 4 כותבות קבועות קוראות שוב ושוב את ההודעות... מה שלא סביר...או שיש פה קהל נרחב של קוראות מתחבטות,תוהות,מחפשות,וסופר ביישניות, או שפשוט אין לכן מה לומר על החיים המאתגרים כלסבית(או ספק לסבית) דתייה.. אז פותחת לכן פה שער לכתוב מה שעל ליבכן, שבוע מעולה שיהיה
|
|
בתגובה ל: היות וכתוב בהערכת צפיות... מאת: רזיאל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היות וכתוב בהערכת צפיות... מאת: רזיאל האינטסנקט הראשון היה להגיד שיש רובוטים (של גוגל וכד') שמייצרים קריאות פיקטיביות. אבל אם תשווי שרשורים "מעניינים" לשרשורים יותר טבניים שפורסמו בתאריך דומה תגלי פעם גדול במספר הצפיות. אז כנראה שהרוב לא פיקטיבי.
קריאה חוזאת של אותה קוראת מאותו מחשב לא נספרת פעמיים. רק אם מחליפים IP.
|
|
בתגובה ל: היות וכתוב בהערכת צפיות... מאת: רזיאל יש פה הרבה שקוראות ולא כותבות... חבל, יהיה נחמד להכיר חדשות.
|
|
בתגובה ל: גם אני חשבתי על זה מאת: anna12 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לא חושבת מאת: girls מספר מצומצם של קוראות, כאשר כל הודעה לאותה שרשור נספרת מה שאומר שאם תחלקי את כמות ההודעות בשרשור נגיד 30 במספר ההודעות נגיד 6 תגיעי למספר הקוראות 5 אז אל תתני למספרים להשלות
|
|
בתגובה ל: יש פה מאת: girlsלפי מה שאת אומרת..בחישוב גס של כמה שירשורים, יצא לי שיש כאן בממוצע כמה עשרות של קוראות..30-40 עדיין מס נחמד וחבל שלא משתתפות. . תאמת גם אני במשך שנים קראתי בפורום, מבלי להירשם או להגיב, איפשהו מבינה אותן.. אבל היי סמויות.. תצטרפו! אולי תעוררו לנו קצת את הפורום העייף ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e26d7b52b2.gif סמיילי_קורץ]() יאללה מי האמיצה מביניכן שפותחת שירשור התפקדות?
|
|
בתגובה ל: יש פה מאת: girls לא נספרת פעמיים כדברי אנה...אם כך איפה אתן קוראות נסתרות,מי אתן,מדוע אתן שותקות,ולמה אתן מייחלות...
|
|
בתגובה ל: קריאה חוזרת של אותה קוראת מאת: רזיאל למה את שולפת אותן מהארון בכוח, זו הבחירה שלהן והבמה כולה שלך,,, נעלמת מלא את
|
|
בתגובה ל: הן נהנות מחלומות של אחרים מאת: girls מציאותי חלומי בעבר הקרוב ובעתיד הרחוק מה זה משנה
|
|
בתגובה ל: נראה לי את שקועה באיזה רומן מאת: girls אפחד לא שולף מישהי בכוח מהארון,האתר הזה אנונימי,ולמרות היותו רדום רוב הזמן..עדיין כשמתפרסם פוסט יש המון קוראות לפעמים,אז כן זה מסקרן לשמוע קולות חדשים... ומאיפה הבאת רומן,אלול עכשיו
|
|
בתגובה ל: אה,גירלז מאת: רזיאל היא בכלל גורמת לי לחזור בתשובה, מרוב הטוב שבה , בקושי שורדת יום בלעדיה אז חודש אלול, אגב היא לא סולחת לי יאללה תגיבו אני חייבת שתשמע, אפשר לא לסלוח למשהי וגם לאהוב אותה מלא בו זמנית, או שהיא אוהבת קצת מה אתן חושבות?
|
|
בתגובה ל: אז מה אומר לה ללכת באלול לחזור בתשרי מאת: girls ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: היות וכתוב בהערכת צפיות... מאת: רזיאל
בתור אחת שסמוייה כאן כשלוש שנים והתחילה לכתוב כאן מעט מעט מעט רק לפני כשנה אני חושבת שהפורום פה די מאיים.. לא לקפוץ עליי ולהרוג אותי- כי זו בדיוק הסיבה שאני רוצה להבהיר.. לפעמים נושאים גולשים למין מריבות מוזרות שלא נכחתי בהן מאז ימי היסודי, לפעמים נראה שאי אפשר להגיד דעה בלי שיקפצו עלייך או יענו בזלזול.
כמובן שיש פה בנות מדהימות שעונות לעניין מתוך מקום אובייקטיבי ונכון לתמוך ולעזור. ללא ספק. אני נכנסתי לכאן לראשונה בדיוק מהסיבה הזו- באמצע גיל ההתבגרות מצאתי את עצמי בתוך עולם מוזר שאין לי כל מושג בו ואני רוצה להבין מה קורה איתי, וכמובן גם אין לי את מי לשתף בדבר העצום הזה ולכן באתי לכאן לקרוא על בנות שעברו דברים דומים, שנמצאות באותם פחדים ומחשבות, באתי לשאול, לדבר, לראות, להקשיב, להחכים. אבל בעיקר כדי להרגיש שאני לא לבד בסיפור הקשה הזה. ותגידו מה שתגידו- זה קשה.
בקיצור- כיף לקרוא בשקט, מרתיע מאד להגיב.
|
|
בתגובה ל: דעתי הכנה והחצי אנונימית- מאת: שאלה טובהגם אני כמוך עקבתי אחרי הפורום במשך מס שנים, קראתי..למדתי מסיפורים והשתתפתי מבלי להגיב.. בחודשים האחרונים כן העזתי להשתתף באופן פעיל פה ושם.. וכעת,בדיוק מהסיבות אותן מנית, אני לא יודעת אם אמשיך לכתוב. תיארת את התחושה במילים נכונות ואפילו עדינות מדי.. נוכחתי פה לתגובות תוקפניות ומבזות.. מה שנקרא בימינו-בריונות ברשת.. בלי להגזים. ומדובר במיעוט..כך שחבל. זה שירשור חשוב, תודה שהקפצת וטוב שהשמעת קולך חבל שבנות מבולבלות ומלאות תהיות לא תשתתפנה בגלל שהן חשות מאוימות. התפספסה כאן מטרת הפורום אם כך..ושוב-חבל! יום נעים ומוצלח לכולן
|
|
|
 |
|
|  |