דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
מהרהורי הארי פוטר...
|
|
מהרהורי הארי פוטר...
פורסם לפני
1618 ימים
מאת הכי הרבה שאפשר
סה"כ תגובות: 8
תגובה אחרונה לפני: 1615 ימים
(הלוואי שיש כאן מי שבקיאה ותבין את מה שאני עומדת לקשקש כאן:)
"הבחירות שלנו הארי, הן אלה שעושות את מי שאנו באמת, הרבה יותר מהיכולות שלנו" (דמבלדור)
מוקדש לכל הנשואות שכאן... שהבחירה בנישואין אומרת הרבה יותר מאשר נתוני הפתיחה. ולכן גם לסביות יכולות לקיים נישואין טובים עם גבר, כי הבחירה שלהן בכך חזקה יותר מהטבע הראשוני.
ועכשיו צריך להיות בקיאה יותר כדי להבין אותי.. כשנפגשתי במושג 'סטרייטים' זה הזכיר לי יותר מהכל 'מוגלגים' ואז המקבילה של הלסביות-הומואים-טרנסים-בי זה מכשפות-קוסמים-בוצדמים-סקיבים. שבעצם גם הם מרגישים שונים מגיל צעיר.. ובימי הביניים שרפו אותם.. ואז בעצם וולדמורט רוצה להוציא את כולם מהארון?
|
|
|
|
(הלוואי שיש כאן מי שבקיאה ותבין את מה שאני עומדת לקשקש כאן:)
"הבחירות שלנו הארי, הן אלה שעושות את מי שאנו באמת, הרבה יותר מהיכולות שלנו" (דמבלדור)
מוקדש לכל הנשואות שכאן... שהבחירה בנישואין אומרת הרבה יותר מאשר נתוני הפתיחה. ולכן גם לסביות יכולות לקיים נישואין טובים עם גבר, כי הבחירה שלהן בכך חזקה יותר מהטבע הראשוני.
ועכשיו צריך להיות בקיאה יותר כדי להבין אותי.. כשנפגשתי במושג 'סטרייטים' זה הזכיר לי יותר מהכל 'מוגלגים' ואז המקבילה של הלסביות-הומואים-טרנסים-בי זה מכשפות-קוסמים-בוצדמים-סקיבים. שבעצם גם הם מרגישים שונים מגיל צעיר.. ובימי הביניים שרפו אותם.. ואז בעצם וולדמורט רוצה להוציא את כולם מהארון?
|
|
בתגובה ל: מהרהורי הארי פוטר... מאת: הכי הרבה שאפשר ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מהרהורי הארי פוטר... מאת: הכי הרבה שאפשר אז זה אומר שהמשפחה שלהם כולה להט"בים והם, רק מנסים ולא הולך להם?! צחקתי בקול. : )
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: סקיבים?! מאת: נעמומה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מהרהורי הארי פוטר... מאת: הכי הרבה שאפשר אני באופן אישי מתאמנת עכשיו על הלטת הכרה ורידיקולוס...
|
|
בתגובה ל: חחחח...ענק..חייכת אותי... מאת: רזיאל כמה שניסיתי, הזכרונות לא נמחקו...
|
|
בתגובה ל: מהרהורי הארי פוטר... מאת: הכי הרבה שאפשר ג'יי קיי טענה שדמבלדור גיי..שזה ברור למי שקורא בין השורות...
|
|
בתגובה ל: ואגב.. מאת: רזיאל מסביר הרבה דברים, בעיקר את הסיפור עם גרידלוולד...
|
|
|
 |
|
|