|
שבוע טוב לא כתבתי כאן הרבה זמן, בקרתי מידי פעם... ראיתי שהגיעו לכאן כמה חדשות, חשבתי אולי זה יהיה נחמד להציג את עצמינו,
אני יתחיל כמובן:
אנה בת 20 נשואה + 2 ( יש מצב שתכף גרושה ) גרה באיזור המרכז עדיין מחפשת את עצמי בתוך כל מירוץ החיים..
אשמח אם תשתפו פעולה ...
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12בס״ד בת 28 נשואה 5 ילדים שיהיו בריאים גרה בהתנחלות אני ׳בי׳. בארון!!! קשה. נכון. לכן אני פה שבוע טוב @-->--
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 בת 38 חיה עם בת-זוג ושלושת בנותינו ירושלמית אוהבת מלפפונים וגלידה (אבל לא ביחד).
(והערת התנצלות - לרגל החופש הגדול ועוד, אני לא יודעת כמה אהיה פה בימים הקרובים. אשתדל להיכנס מדי פעם לנקות פרסומת וכד' אבל אני מתנצלת מראש על חוסר הזמינות)
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12
בת 20 נשואה עוד מחפשת את עצמי והפורום הזה נמצא בחלל שבין החלום למציאות...
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 קוראת די ותיקה בפורום, חדשה בגלוי.. בת 31 נשואה (לעת עתה..) אמא ל3 יפים ומתוקים איזור ירושלים כותבת,רוקדת ומתחייה ממוזיקה טובה.. לא אוהבת להגדיר את עצמי.. אבל לשם ההיכרות אומר שאני נעה בספקטרום הרחב שבין ״בי״ למאוד לסבית..תלוי בכל מיני גורמים.. ;) אני אוהבת לקרוא אתכן..לפעמים מזדהה ומגלה מכנים משותפים שממש עוזרים לי להתמודד..
בהצלחה לכולן..
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 בת 24 מהמרכז גרושה פלוס אחת חלק מהסיבות שהתגרשתי כי הסתיימו החיפושים אחרי מי שאני והבנתי איך אני רוצה לחיות את חיי. לסבית(יצאתי מהארון בפני המשפחה חוץ מאבא)
האהבה הכי גדולה שלי זה הים, נופים, מרחבים, צוקים
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 קצת חריגה כאן.
|
|
בתגובה ל: לא נשואה ולא גרושה מאת: boom170 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: לא הבנתי מאת: ניקוש אני סתם רווקה מהממת.
|
|
בתגובה ל: כולן פה נשואות או גרושות מאת: boom170 אני גם על סקאלת הרווקות !
ותודה לבונה עולם שתסבך אותי מספיק כדי לא לרצות להתחתן (;
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 36, נשואה+4 גרה באזור ירושלים לסבית בארון למרות שבעלי יודע וגם חברות טובות יודעות שמחה ושלמה בחיי הנישואין.
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 בת 28, נשואה בשנית+2 [חשבתי שנכון לשתף את הפורום בפרט הזה] ממוקמת במרכז המשיכה שלי היא לנשים- בעלי יודע, משפחתי יודעת, וכן מעגל החברות שבחרתי לעצמי ושמחה להיות בתהליך בניית זוגיות, עם כל הקשיים.
|
|
בתגובה ל: אחות_קטנה מאת: אחות_קטנה נשואה בת 30 + סיימתי עם מכסת הילדים המדהימים אוהבת עקשן ואקסטרים הסטטוס המועדף עלי: "אם אתה לא חי על הקצה אתה תופס יותר מדי מקום" הפורום אחד החברים הטובים שלי יש לי פה שלושה אקסיות, (אחלה מקום להכרות,) ואישה אחת, בקשר נוכחי שלא נכנסת פה כי היא טוענת שאני עושה בלגנים,ובצדק הדבר החדש שלמדתי להנות ממנו זה מהשקט זמן חשיבה ובניה עצמית,
י
|
|
בתגובה ל: Girls מאת: girls בת זוג ושלש אקסיות מפה!! יפה מאוד!!. וואוו וואו. אני אומרת שאת ב א מ ת אקסטרים וחיה על הקצה..
|
|
בתגובה ל: Wow מאת: ניקושחייב לציין שיש 3 (!!!) אקסיות ... ??? תוהה בקול :) וברוח טובה . אבל יפה לה
|
|
בתגובה ל: שלוש אקסיות מאת: מישי1 סיפרתי את זה כדי להסביר למה אני מושכת מלא אש , מי שעוקבת פה בשנים האחרונות יודעת, היום ככה אני סופגת רק את אלה שלא נרגעו, פה זה המקום היחידי שליווה אותי תקופות שלא שיתפתי אף אחד , ולימד המון ,
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 ללא ספק זקנת השבט, בגיל שכבר לא מגלים...אבל נראית בת 35,כך אומרות לי כולן משתהות... צעירה נצחית,תסביך פיטר פן ונרקיס גם יחד... נשואה לגבר(טוויסט מפתיע בעלילה של בורא עולם...)חמוד עד מאד.חכה ומצפה אמא לשישה מתוקים מדהימים.. מוסיקאית,לסבית בקצה עם חריגות נדירות לכיוון גברים(מישהו כמו ג'וני דפ למשל...) חולה על נשים מאז שזוכרת את עצמי... נטייה קלה לביסקסואליות כשיש לי בת זוג...כלומר נעה ונדה על הסקאלה. מנסה שלא להתחרפן ממצבי ההורמונלי הלא מאוזן בעליל...ולעשות טוב בחיי...
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 בת 23 צפון-מרכז תלוי איפה תופסים אותי.
לא נשואה, לא גרושה. חצי רגל מחוץ לארון משתדלת לחיות את חיי
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 בס"ד
שלום לכולן!
אני הומו דתי בן 25 בארון.
אני מחפש לסבית דתייה למטרת חתונה . אני חושב שזהו פתרון טוב עבור אנשים עם נטיות הפוכות שלא רוצים ללכת בעקבות הנטייה.
במידה ומישהי מעוניינת אשמח לתגובה בהודעה פרטית.
תודה.
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 שאלה טובה 21 נושקת ל22 נושקת לנשים סתם נו. מבולבלת אי שם בארון, נחשפתי רק לאמא.
וכל מה שתשאלו אותי יהיו שאלות טובות כי בהחלט אין לי תשובות מרוב בילבולים.
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 לכל הבנות שמחפשות להכיר החדשות-ספרו על עצמכן
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 בת 30 נשואה....פלוס-בדרך :-) די בארון...מאוד אפילו.. חרדית-חוזרת בתשובה.. די מתחילה להבין ולהכיר את עצמי בסטטוס החדש הזה..
מחפשת מישהי שתלך איתי ביחד...
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 בת 26. גרה באזור המרכז עם רגל אחת מחוץ לארון..
|
|
בתגובה ל: :) מאת: spirit בת 33 לסבית, דתיה גרה במרכז נראה לי שאת הסיפור שלי הבנתן, אוהבת משהי מהעבר שלי, ומקווה שהעבר יתמזג עם העתיד הוציאו אותי מהארון ,( ספרתי לדמות שנוכחת בחיי והיא דאגה להעביר לאנשים קרובים ) ואני שואפת להיכנס אליו שוב. אל הארון
|
|
בתגובה ל: שרשור הכרות; מאת: anna12 היי לכולן, בת 29 מאיזור המרכז,רווקה, מאיירת,אוהבת נופים ודיי חדשה בפורום. אשמח להכיר.
|
|
בתגובה ל: (-: מאת: -דמיון-
אני בת 31 לסבית בארון דתייה אבל כרגע עם זוגיות עם הומו דתי בארון מתרגשת מכל רגע מרגישה שלימה. (אין תחושה מדהימה משקיפות וקבלה אחד של השני ) גרה בר"ג.
|
|