דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
בס״ד הי אני מרגישה כמו אחת בתוך תאונת שרשרת
|
|
בס״ד הי אני מרגישה כמו אחת בתוך תאונת שרשרת
פורסם לפני
2024 ימים
מאת אש בלבבי
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 2022 ימים
התאהבתי בה בכל נפשי פשוט הלכתי אחר הלב שלי בעיניים עצומות. בכל פעם שאני חושבת עליה הלב מחסיר פעימה אז תארו לכן כשאנחנו מדברות בטלפון או נפגשות ... לפעמים הכאב .... אנחנו כיום חברות מאוד טובות ואני מאוד מקווה שכך נשאר היא תמיד מצליחה להעלות לי את החיוך לפנים ולהיות איתה זה ממש מקסים אבל... היא כנראה מאוהבת במישהי אחרת והאחרת גם כנראה גם באחרת ולכן אני מרגישה כמו בתוך תאונת שרשרת יש לי ידידה מאוד קרובה שאנחנו בקשר תמידי ואני תמיד מתפללת ה׳ רק שהיא לא תתאהב בי אז זהו פרקתי מהלב ושיתפתי אתכן
|
|
|
|
התאהבתי בה בכל נפשי פשוט הלכתי אחר הלב שלי בעיניים עצומות. בכל פעם שאני חושבת עליה הלב מחסיר פעימה אז תארו לכן כשאנחנו מדברות בטלפון או נפגשות ... לפעמים הכאב .... אנחנו כיום חברות מאוד טובות ואני מאוד מקווה שכך נשאר היא תמיד מצליחה להעלות לי את החיוך לפנים ולהיות איתה זה ממש מקסים אבל... היא כנראה מאוהבת במישהי אחרת והאחרת גם כנראה גם באחרת ולכן אני מרגישה כמו בתוך תאונת שרשרת יש לי ידידה מאוד קרובה שאנחנו בקשר תמידי ואני תמיד מתפללת ה׳ רק שהיא לא תתאהב בי אז זהו פרקתי מהלב ושיתפתי אתכן
|
|
בתגובה ל: בס״ד הי אני מרגישה כמו אחת בתוך תאונת שרשרת מאת: אש בלבבי מעניין וכולם פה מהפורום הזוי לגמרי מאחלת לך את האחת שאת כל כך מחפשת
|
|
בתגובה ל: בס״ד הי אני מרגישה כמו אחת בתוך תאונת שרשרת מאת: אש בלבבי סתם, ובנימה רצינית- היא יודעת שאת מרגישה אליה ככה? אולי כדאי לך לדלל איתה קצת ובמידה את הקשר רק כדי לא כבייכול ״להשלות״ את עצמך וכתוצאה מכך להפגע ולהתרסק. זה קשה לראות שמישהו שאתה אוהב בכלל בכיוון אחר.. זה מרסק. ועוד יותר קשה אם הקשר הוא באמת כלכך קרוב. ולכן הדילול קצת יחזיר אותך לעצמך, ואולי תהפכו לקשר חזק וטוב בלי רגשות של אהבה מהסוג הנל.
|
|
בתגובה ל: אולי תנסו רביעייה? (; מאת: שאלה טובה אני לא חושבת שאני אי פעם אתרסק זה הכל עניין של אופי וכן היא יודעת ויאמר לזכותה שהיא תומכת ומבינה והלוואי שכולן היו מתנהגות כמותה בכזאת אצילות והתחשבות.
|
|
|
 |
|
|