|
הי בנות ובדיוק בימים טרופים אילו חושבת לעצמי כמה כייף בבתים של שתי נשים מנקות יחד מסדרות ( בתקווה ששתיהן בעניין) אז זהו בחג שעבר- סוכות הכרתי אתכן בחג הזה הכול הרבה יותר טוב עם חיוך גדול ובעיקר למדתי מה זה אהבה , וכמה אושר וכייף החיים יכולים להציע להעריך את בעלי,,, לקבל מורכבויות של אנשים בחיים ובעיקר לא לשפוט בהזדמנות זו אאחל לכולכן חג כשר ושמח, עם דגש על המילה שמח והמון המון א ה ב ה
|
|
בתגובה ל: לאיפה נעלמתן? מרגישים שאתן עסוקות בניקיונות מאת: girls יש תחושה שכולן באות לפה לגיחות, וסוגרות מהר את הדפדפן...
|
|
בתגובה ל: שקט מאת: אשה אחת בזמן האחרון כולן משתיקות אותי במיוחד החברה היפה שלי
|
|
בתגובה ל: הששששש הזה אופנתי? מאת: girls משתיקים רק את מי שיש לו הרבה מה להגיד:)
|
|
בתגובה ל: שששש מאת: אשה אחת תני לה לדבר יותר מדי שקט פה לאחרונה נעים לשמוע אותה טוב לשמוע שאפשר גם אחרת והחיים יכולים להיות יפים כך שלא נותר אלא להודות ל ה׳ על הטוב. חג כשר ושמח לכולן. אני כבר יודעת מה אני הולכת לבקש מ ה׳ לאפיקומן.....
|
|
בתגובה ל: שקט מאת: אש בלבבי אמרתי לה כבר, שכחתי לומר פה. אבל שקט בקמץ צירה! הסכמתי איתה ששקט פה מדי... ולא חושבת שזה פסח או משו, דווקא בזמנים לחוצים ודורשים אני הכי צריכה לברוח לכאו..
ולא בעד להשתיק אדם אף פעם, לכל אחד יש את מלוא הזכות לומר את דעתו ורעיונותיו. ואני אוהבת לשמוע!
|
|
בתגובה ל: לאיפה נעלמתן? מרגישים שאתן עסוקות בניקיונות מאת: girls כלומר אכן כיף בביתנו, ואני נהנית לנקות איתה ועוד יותר מהנחת רוח של לנקות עם הקטנות*, אבל אני רוצה להאמין שאותה אוירה של שותפות שוררת גם בבית אחיותינו הסטרייטיות.
רק חצי שנה שאת פה איתנו, איך שהזמן עובר מהר כשנהנים :-) כיף לקרוא את הסיכום הכל כך חיובי שלך, בע"ה שהמורכבות תמשיך להביא לך שמחה וטוב.
חג כשר ושמח!
*אנחנו ישבנו, והסתכלנו על בת השלוש וחצי מנקה את השידה תוך כדי זמזום שמח - מה אפשר לבקש יותר?
|
|
בתגובה ל: גברים לא יודעים לנקות? מאת: אנה ק ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אנה את מוציאה עיניים מאת: girls ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: בעיקר את הלבבבב מאת: אשה אחת ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: למה את מאוהבת באנה? מאת: girls ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אנה את מוציאה עיניים מאת: girls אני מסודרת עם הרבה בנים סביבי
בכל מקרה אני עושה הכל לבד
באווירה טובה וסתם שתדעו שהיא התכוונה שקט בפתח כמה טוב להגיב לאנשים בחיוך רק דברים טובים יוצאים
|
|
בתגובה ל: יש לכן רק בנות? מאת: girlsהיה נחמד לראות את החיוך של אנשים כשסיפרנו להם שכן, גם הפעם זו תהיה בת... אבל למה את עושה הכול לבד? יאללה, אני הולכת לישון. מקווה שכולן פה כבר עם רגליים למעלה
|
|
בתגובה ל: אנחנו משפחה של בנות :-) מאת: אנה ק כלכלית -הבעל תכנית- הגדולים שומרים על התאומים פיזית- הכול אני נפשית - החברה מדברת איתי שעות ותוך כדי מנקה מרגיעה אותי כששתיהם צורחים אז בהזדמנות זו אומר לה חג שמח תודה על הכול מעריכה ואוהבת המון
וגם יש אחד למעלה שעוזר לכולנו ושולח את כל העוזרים
|
|
בתגובה ל: יש המןו עוזרים אבל עושה הכול לבד מאת: girls רגשית- הפורום המהמם אז תודה לתומכות למגיבות וגם לאלה שמעצבנות בסך הכול תמיד כייף ח ג ש מ ח
|
|
בתגובה ל: לאיפה נעלמתן? מרגישים שאתן עסוקות בניקיונות מאת: girls חג שמח לכולכן. שיהיה לכולן התחלות חדשות וטובות, תמיד תלכו אחרי הלב. כמה כיף לדמיין חיים שכאלה, שתי נשים, בית, ילדים והמון אהבה ושותפות. בטוחה שכולנו נצליח להגיע לחיים שאנחנו שואפים למצוא את עצמנו, הכל תלוי בנו, באיך אנחנו בוחרים לחיות את החיים שלנו וכמה ניתן כדי לממש את זה. אל תתנו לשקט שנוצר פה להימשך בננות. זה הכי שווה שיש לנו עם מי לדבר ולשפוך הכל (:
|
|
בתגובה ל: חג שמח למין הכי יפה ביקום מאת: מנסה להגיע לאמת לפעמים אי אפשר לבחור ואי אפשר ללכת אחרי הלב. צריך להשתמש עם השכל ולעשות את הדבר הנכון אפילו כשזה כואב מאחלת לכולנו הרבה שמחה שיסתדר לכולנו כפי שלבינו חפץ בלי לפגוע בסובבים אותנו. בהצלחה
|
|
בתגובה ל: לאיפה נעלמתן? מרגישים שאתן עסוקות בניקיונות מאת: girls אכן אני לפחות עושה גיחות קצרות מבין העבודה העמוסה ונקיונות הפסח ובהחלט כייף לראותכן כאן באוירה נעימה וחיובית . מאחלת פסח כשר ושמח לכל אחת מאיתנו וגאולה וחירות אמיתית כי זה העיקר באמת ,שנזכה לחיות זאת באמת !
|
|
בתגובה ל: לאיפה נעלמתן? מרגישים שאתן עסוקות בניקיונות מאת: girls אכן אני לפחות עושה גיחות קצרות מבין העבודה העמוסה ונקיונות הפסח ובהחלט כייף לראותכן כאן באוירה נעימה וחיובית . מאחלת פסח כשר ושמח לכל אחת מאיתנו וגאולה וחירות אמיתית כי זה העיקר באמת ,שנזכה לחיות זאת באמת !
|
|
בתגובה ל: לאיפה נעלמתן? מרגישים שאתן עסוקות בניקיונות מאת: girls אבל לא תמיד ברור מי הוא מי. החלטתי לבנות מחדש את ארונות המטבח. זה קורה שיש לי שיגעונות כאלה ודווקא לפני פסח... אז דפקתי בפטיש וקדחתי בקירות... והוא היה מכיל וסבלני וטיפל בקטנה, ורק כשהיה צריך להניק הפסקתי לשפץ, שטפתי ידיים מטיח וצבע, והייתי לרגע שוב אישה. והוא שטף כלים והכין אוכל, וקרצף את הרצפות שהקידוחים שעשיתי מלאו באבק... אני מתה על החג הזה!
אנו נפגש בסוף דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים בתום הרבה לילות.
|
|
בתגובה ל: לאיפה נעלמתן? מרגישים שאתן עסוקות בניקיונות מאת: girls ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: |pas7 gad3a| מאת: boom170ללא תוכן
|
|
|