דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
עיצה ותקוה
|
|
עיצה ותקוה
פורסם לפני
2150 ימים
מאת אש בלבבי
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 2149 ימים
אני בדילמה ופונה אליכן לעזרה. אני לא מזמן הצטרפתי אליכן הכל חדש בשבילי אני קוראת היטב את העיצות שלכן אחת לשניה ולא מצאתי עדיין תשובה שתספק אותי. אני נשואה + עם ילדים גדולים וכל השנים אני חיה עם בעלי ביושר ובאמונה אני באמת אוהבת אותו ולא רוצה לפרק אי פעם את המשפחה גם שבעז״ה כל הילדים יתחתנו. לאחרונה אני בקשר עם אתר זה ויש לי ידידות. ( אף אחת לא רצינית) אבל אני שולחת להם הודעות בוואטסאפ ואימייל אנחנו בית חסידי ואין לנו מחשב הכל אני עושה מהפלאפון אף על פי שזה מאוד קשה לי. ועכשיו לעיקר לאחרונה היחס של בעלי השתנה אלי לא מדבר הרבה אלי כבעבר אדיש לפעמים שהוא לא שם לב שאני בסביבה אני ראיתי שהוא מוריד דמעות אף פעם הוא לא נוגע בטלפון שלי אבל מאוד יתכן שהוא בלא כוונה ראה משהו ועכשיו הוא יודע את האמת אני מפחדת לברר איתו את הנושא מכיוון שיש לו בעיות בריאות ואני מפחדת להזיק לו ומצד שני אם הוא כן יודע אז אני מבינה שאיבדתי את האימון שלו באופן מוחלט. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות ביחוד שעדיין לא זכיתי לחברת נפש ואני מאוד רוצה למצוא אחת כמוני נשואה חרדית מה עושים. ????????
|
|
|
|
אני בדילמה ופונה אליכן לעזרה. אני לא מזמן הצטרפתי אליכן הכל חדש בשבילי אני קוראת היטב את העיצות שלכן אחת לשניה ולא מצאתי עדיין תשובה שתספק אותי. אני נשואה + עם ילדים גדולים וכל השנים אני חיה עם בעלי ביושר ובאמונה אני באמת אוהבת אותו ולא רוצה לפרק אי פעם את המשפחה גם שבעז״ה כל הילדים יתחתנו. לאחרונה אני בקשר עם אתר זה ויש לי ידידות. ( אף אחת לא רצינית) אבל אני שולחת להם הודעות בוואטסאפ ואימייל אנחנו בית חסידי ואין לנו מחשב הכל אני עושה מהפלאפון אף על פי שזה מאוד קשה לי. ועכשיו לעיקר לאחרונה היחס של בעלי השתנה אלי לא מדבר הרבה אלי כבעבר אדיש לפעמים שהוא לא שם לב שאני בסביבה אני ראיתי שהוא מוריד דמעות אף פעם הוא לא נוגע בטלפון שלי אבל מאוד יתכן שהוא בלא כוונה ראה משהו ועכשיו הוא יודע את האמת אני מפחדת לברר איתו את הנושא מכיוון שיש לו בעיות בריאות ואני מפחדת להזיק לו ומצד שני אם הוא כן יודע אז אני מבינה שאיבדתי את האימון שלו באופן מוחלט. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות ביחוד שעדיין לא זכיתי לחברת נפש ואני מאוד רוצה למצוא אחת כמוני נשואה חרדית מה עושים. ????????
|
|
בתגובה ל: עיצה ותקוה מאת: אש בלבבי אש יקרה אני מייעצת רק ממקום של נסיון ובוודאי שההחלטה היא רק שלך אך אם את אוהבת את בעלך וטוב לך איתו אז כדאי מאוד לשמור על הבית ולהיות זהירה מאוד מכיוון שזה כל מהות חייך . אני יכולה לומר לך שאצלי המצב היה לא טוב עם בעלי ולא הייתי מאושרת בכלל ולמרות זאת לא רציתי בשום אופן לפרק את הבית . והיום כשאני גרושה אני יכולה לומר לך בוודאות שהריקנות מאוד גדולה . אמנם התגרשתי בלי שום קשר לאהבת הנשים שלי והגירושין היה צעד מתבקש כנראה ואין לי חרטות על הצעד הזה אך חשוב שתביני שכשלאישה יש מערכת יחסים טובה עם הבעל ויש בית בריא שכייף ונעים לחיות בו אז לא מוותרים על כל זה עבור ריגושים כי יחסים עם אישה ברובם בנויים על מערכת של ריגושים אלא אם כן היא לסבית רווקה שלא מסוגלת לחיות ולשכב עם גבר . אך מכיוון שאת אישה נשואה עם ילדים אני מציעה לך להיות זהירה ולא להכנס למקום שיפיל אותך בחייך חלילה . ובנוגע לבעלך לא בטוח שהוא באמת ראה משהו , יכול להיות שעובר עליו משהו אחר והוא עוד לא חלק אותו איתך . היי עם עיניים פקוחות ואם הוא יעלה את הנושא אז תדעי איך לפעול ואם הוא לא מעלה את הנושא אל תעלי אותו בעצמך , חבל להרוס קשר בריא של אימון לטובת נזיד עדשים . זאת רק דעתי כמובן . בהצלחה מתוקה ליבי איתך .
|
|
בתגובה ל: היי יקרה מאת: באה מאהבה באה מאהבה בהחלט צודקת במאת האחוזים. זו דעתי. נראה יחסים עם נשים ברובם בנויים על ריגושים עד שהם נעלמים, ולכן יש הרבה פרידות וחברויות חדשות כמו שאני קוראת פה. ויפה אמרה שלא להרוס קשר טוב לטובת נזיד עדשים. אבל בכל זאת, מאחר ומעיק לך שמצב הרוח שלו לא טוב, ואת רואה אצלו כאב וצער עמוק, לצה שפשוט לא תשבי איתו על קפה, ותדברי אל ליבו ותשאלי אותו מה מעיק לו? ואת נורא רוצה לעזור לו כי את אוהבת אותו והוא חשוב בחייך, אב ילדייך ובעלך. ולנסות לראות כיצד את יכולה לעזור לו. גם אם הוא ראה משהו, תדאגי להגיד לו שאת לעולם לא תעזבי אותו(אם את מתכוונת לכך באמת), ואת יד ימינו בטוב וברע ושיש לך רגש כלפיו. שווה לשבת ביחד ולנסות לפתור את הבעיות. תחשבי על תשובות מראש במקרה והוא ראה תכתובות שאת יודעת שהיו בטלפון, ואל תפתחי את זה ראשונה, אולי באמת מצער אותו משהו אחר. אבל אני בעד, להראות לו שאכפת לך שהוא כך, ובטח שאת רואה דמעות בעיניים, תפקידך העיקרי להיות לו לעזר ולתמוך בו.
חג פורים שמח ובשורות טובות
"בסוף, אנשים הולכים לשפוט אתכם בכל מקרה. אל תחיו את החיים בניסיון להרשים אחרים. תחיו את החיים בניסיון להרשים את עצמכם".
|
|
בתגובה ל: היי יקרה מאת: באה מאהבה רוצה להודות לכן בנות באמת תשובות מאלפות ומשכילות שבאות מהלב זה ממש מרגש תודה
|
|
|
 |
|
|