דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
אציג את עצמי
|
|
אציג את עצמי
פורסם לפני
2625 ימים
מאת מולדת
סה"כ תגובות: 7
תגובה אחרונה לפני: 2622 ימים
אז שלום לכולן - לא מאמינה שהבאתי עצמי לכתוב. אני בת 30. דתיה שקופה. מבית דתי. מאד אוהבת את הדת והמסורת.אמא לשתי בנות מתוקות בתהליכי גירושין מבן הזוג - לאחר הבנה לאורך שנים שאני אוהבת. נשים. הצטרפתי ממש עכשיו לבת קול וגם אליכן.
יום נעים בנות.
|
|
|
|
אז שלום לכולן - לא מאמינה שהבאתי עצמי לכתוב. אני בת 30. דתיה שקופה. מבית דתי. מאד אוהבת את הדת והמסורת.אמא לשתי בנות מתוקות בתהליכי גירושין מבן הזוג - לאחר הבנה לאורך שנים שאני אוהבת. נשים. הצטרפתי ממש עכשיו לבת קול וגם אליכן.
יום נעים בנות.
|
|
בתגובה ל: אציג את עצמי מאת: מולדת שיהיה בקלות ובהצלחה בהמשך הליכי הגירושין
|
|
בתגובה ל: אציג את עצמי מאת: מולדת דתיה שקופה זו הגרסה הנשית לאנשים עם כיפה שקופה? אני צריכה הסבר...
בכל מקרה, ברוכה הבאה. ואין כמו שתי בנות :-)
|
|
בתגובה ל: נעים מאד מאת: אנה ק
בוקר טוב ושבוע טוב. אני כבר הבנתי שיש כמה הגדרות לכיפה שקופה. אסביר מה אני. אני מבית (וככה גם בעצמי עכשיו שמחוץ לבית) שבו כולם דתיים לגמרי שומרי מצוות אבל ללא סממנים חיצוניים.. זה כמובן לא כולל הכל וקצת יותר מורכב ממה שאני מספרת.. תוסיפי לזה את ה"לסביות שבי" והנה לך מורכבות שלמה ומיוחדת. שאני רואה שאני לא לבד. וזה מעודד כל כך.
יום נעים. אה ובטח שאין כמו שתי בנות.
|
|
בתגובה ל: מי אני מאת: מולדת עדיין מורכב, אבל כבר שילוב אפשרי.
אנשים סביבך יודעים על הלסביות שלך? בנות כמה הבנות?
|
|
בתגובה ל: ממש לא לבד... מאת: אנה ק
כן יודעים פחות או יותר. ההורים יודעים. מתקשים אבל תומכים - למרות שלא חוסכים ביקורת. ובעיקר מעדיפים לא לדבר על זה. הבעל ( כמה אני שונאת את המילה הזו ) יודע בקוים כלליים. רק כי הוא גילה בדרך לא דרך. לא הייתה לי ברירה. אבל אני לא משתפת אותו בכלום אלא מצניעה כי הוא משתמש בזה נגדי. מקווה שבעזרת ה' יפרדו דרכינו בטוב. והסביבה האחרת מלבד חברה אחת שתומכת לא יודעת. אחותי יודעת ותומכת. אני יודעת שבטח הרבה חושדים - הרבה מילים יצאו ממני על נושאים כאלה ואחרים. הבנות החמודות בנות 3 עכמט וחמש וחצי. הן האור הכי גדול בחיי. ואני אוהבת אותן ככ.
|
|
בתגובה ל: מי אני מאת: מולדת בהצלחה בצעדייך
לא חושבת שהלס' מוסיפה לשקיפות
אני נחשבת לשחורה....
|
|
|
 |
|
|