|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
התנשקתי -
|
|
התנשקתי -
פורסם לפני
4471 ימים
מאת לב דבש
סה"כ תגובות: 18
תגובה אחרונה לפני: 2358 ימים
ב"ה נ נח נחמ נחמן מאומן
התנשקתי
התנשקתי. נגעת בי דחפתי , התרחקתי. חיבקתי - נשמתי צרחתי את שמך.
התבוננת – ואני אחרייך עוצמת עיניים ושוב את , ורק את – מנשקת את שפתי.
ריח מתוק של גשם , מעורפל בעיינינו צמאון של אהבה.
התקרבת , לקחת את ידי זרועתי – סביב צווארך נשיקה אחת שלא די לה.
חיבקת ולחשת , שלוש מילים ישנות-חדשות מתוקות כואבות עירפלת את חושיי , שתקת ,צעקת אני אוהב אותך.
פקחתי עיניים עצומות לרווחה , ואת – עדיין לידי נוגעת לא נוגעת , מקשיבה , שובה לא שובה את קסמי בתוכה אני שלך. אני פשוט כל כך אוהב אותך.
נפרדנו ,ואת הנחת להכל , העיקר שיהיה לי הכי טוב ,הכי טוב שיש ואני?צורחת את שמך אליי , משתוקקת לאהבתך ,לאהבתנו נשברת לא שוברת אותנו כנועה ולא מוותרת לידך , בבקשה תחכי לי , את האישה שלי , ואני שלך ,ואת יודעת. חלמנו ועדיין על בית ,ילדים , כלב וחתולים. הבטחת שתעשי הכל ,שלא תעלמי , נשבעת שיש דבר אחד שיפריד בנינו – בבקשה הילחמי , הילחמי בסרטן הארור הזה , בבקשה ,אלוקים ,תן לאהבה שבלב לרפא הכל. אילו רק יכולתי ,אילו היה ל את האומץ , הייתה לך יותר מחברה , נסיכה שלי.נשמי את נשימתי , אהובה יקרה שלי.
לב דבש
|
|
|
|
ב"ה נ נח נחמ נחמן מאומן
התנשקתי
התנשקתי. נגעת בי דחפתי , התרחקתי. חיבקתי - נשמתי צרחתי את שמך.
התבוננת – ואני אחרייך עוצמת עיניים ושוב את , ורק את – מנשקת את שפתי.
ריח מתוק של גשם , מעורפל בעיינינו צמאון של אהבה.
התקרבת , לקחת את ידי זרועתי – סביב צווארך נשיקה אחת שלא די לה.
חיבקת ולחשת , שלוש מילים ישנות-חדשות מתוקות כואבות עירפלת את חושיי , שתקת ,צעקת אני אוהב אותך.
פקחתי עיניים עצומות לרווחה , ואת – עדיין לידי נוגעת לא נוגעת , מקשיבה , שובה לא שובה את קסמי בתוכה אני שלך. אני פשוט כל כך אוהב אותך.
נפרדנו ,ואת הנחת להכל , העיקר שיהיה לי הכי טוב ,הכי טוב שיש ואני?צורחת את שמך אליי , משתוקקת לאהבתך ,לאהבתנו נשברת לא שוברת אותנו כנועה ולא מוותרת לידך , בבקשה תחכי לי , את האישה שלי , ואני שלך ,ואת יודעת. חלמנו ועדיין על בית ,ילדים , כלב וחתולים. הבטחת שתעשי הכל ,שלא תעלמי , נשבעת שיש דבר אחד שיפריד בנינו – בבקשה הילחמי , הילחמי בסרטן הארור הזה , בבקשה ,אלוקים ,תן לאהבה שבלב לרפא הכל. אילו רק יכולתי ,אילו היה ל את האומץ , הייתה לך יותר מחברה , נסיכה שלי.נשמי את נשימתי , אהובה יקרה שלי.
לב דבש
|
|
בתגובה ל: התנשקתי - מאת: לב דבש ללא תוכן
פרח לב זהב![/emoticons/mn1r__10264762.gif שאנטי9]()
|
|
בתגובה ל:  מאת: פרח לב זהבללא תוכן
|
|
בתגובה ל: התנשקתי - מאת: לב דבש שעם כל הכוחות העצומים שיש בך - תוכלי להעניק לה המון חוזק להתמודד עם הכאב והחולי.
~חיבוק ענק~ לשתיכן.
|
|
בתגובה ל: אני מאמינה מאת: ירושלמיתאחת תודה מותק , עדיין לא הספיקותי לכתוב לך:) אז מה רואים אותך במסיבה? אני ב"ה אישרתי מקום לשתיים:)נראה אם זה יסתדר , עניין לא החזירו לי מייל... לב דבש
|
|
בתגובה ל: התנשקתי - מאת: לב דבש בכל אופן , יש כל מיני סוגי אנשים , כנראה שאני מסוג הקטגוריה שתמיד אכפת. ותמיד אחבק כל אחת. יתרה מזאת , להעריך דברים , ולהיות קשוב לצד שממול , זו אינו עושה אותך פחות טוב , להפך , זה עושה אותך קרוב למושלם. יום טוב לב דבש.
|
|
בתגובה ל: כנראה ש...גם הודעה מסוג זה לא מעניינת אף אחת.. מאת: לב דבש מה זה בעצם משנה. אני את דברי אמרתי.
|
|
בתגובה ל: כנראה ש...גם הודעה מסוג זה לא מעניינת אף אחת.. מאת: לב דבש פתחתי. קלטתי שמדובר בשיר על אהבה וסגרתי מיד.
במצב רגיש כמו שלי, כל דבר גורם לי לבכות.
בעיקר שירים על אהבה.
אבל אני בטוחה שהוא כתוב נהדר ובכשרון מיוחד כמו שרק לך יש.
|
|
בתגובה ל: הפעם לא העזתי לקרוא את הודעתך. מאת: פרידם מאוד התלבטתי אם לכתוב את הודעתי , בגללך. תיארתי לעצמי שזה רגיש לך. לגבי הודעתי ,נכון יש בה אהבה , אבל יש בה גם מעבר ,יש התמודדות. ככה לקראת הסוף העניין , מסתבך ,מתבהר ,אבל התמודדות היא חלק מהחיים:) תהיינה חזקות ,חיבוק גדול לב דבש
|
|
בתגובה ל: פרידם יקרה:) מאת: לב דבש זו הבמה שלך לכתוב כל מה שאת רוצה ומרגישה. אני, בשלב הזה, מרשה לעצמי לסנן.
בוקר אור.
|
|
בתגובה ל: התנשקתי - מאת: לב דבש
גם אם לא ממש ענו.. אני מבטיחה לך שרבות קראו!
וגם כאלה שאינך מכירה ויודעת..
לא פעם מציצה לנו אחת חדשה שמעידה על עצמה שקראה פה רבות קודם שכתבה.
אולי אחת תתחבר לכתיבתך, תעיז ותתגלה אלינו דרך להודעתך?
אולי גרמת לזקנות אפורות להיאנח ולמלמל עמומות על אהבה או אכזבה שגם להן בטח היה בשנים שעברו??
אולי צעירה חטובה וחייכנית תתאהב בך מבעד לשורות הפורום תצא לך מזה אהבה גדולה?
ואולי סתם אני, שממש התרגשה:)
כיתבי יקרה כמה שליבך אומר!
ואל תחששי ממי שאת.
אנחנו לא תמיד יודעים איפה ואיך פועלים דברינו בעולם!
שלך,
אני:)
|
|
בתגובה ל: נשמה יקרה! מאת: RONI2060 לקחתי את הכל בחשבון עוד מלפני כן , ולא פעם פונות אלי בנות שבמקרה הגיעו , או במקרה ראו או שמעו ,זה תמיד מחמיא לקבל מחמאות וכן גם ביקורת.וזה לא הנקודה. ביקשתי חיבוק דרך השיר , יש שם גם שמחה גדולה וגם עצב מועט ולא פשוט , ולכן הפריע לי שלא התיחסו ,זה לא העניין של להגיב , זה העניין של להיות שם כחלק מחברות ,או אפילו כחלק מארגון. האומנם?זה אינו בידי , ואני את שלי ,ב"ה ימשיך לכתוב גם על דפי הפורום וגם בכלל:) חיבוק לב דבש
|
|
בתגובה ל: התנשקתי - מאת: לב דבש היי רק עכשיו קראתי את דברייך בטוחה שההיתמודדות לא קלה, מחזיקה לכן אצבעות לרפואה שלמה והצלחה.
|
|
בתגובה ל: חיבוק גדול מאת: -קשת- ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: חיבוק גדול מאת: -קשת- לשטרודלים שלך? נאכלו שניהם?
|
|
בתגובה ל: התנשקתי - מאת: לב דבש
|
|
בתגובה ל: ב"ה מאת: חיהלול מצופה ממני ולאן הלב שלי מושך ואין לי מושג איך לגשר בין השניים
|
|
בתגובה ל: ב"ה מה שמפחיד אותי זה שאני יודעת מה מאת: חיהלול אני טסה לאומן ביום חמישי
|
|
|
 |
|
|  |