דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
תסריט
|
|
תסריט
פורסם לפני
3059 ימים
מאת חפויה
סה"כ תגובות: 9
תגובה אחרונה לפני: 3042 ימים
לק"י
יש לי תסריט בראש. תסריט ליום בו אפגושך שוב, בו אראה את זיו פניך, לבי יחיש פעימותיו, זיעה קרה תיטוף ממצחי ובעיניי תעלנה דמעות ספק אושר, ספק עצב. אראה אותך אהובה, במלוא הדרך. למראית עין, לא השתנית כלל. רק לבך שונה עליי. אחבקך בחזקה, אמלמל לעצמי "ברוך.. שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה" ואלחש באזנך "מקווה שתמצאי מישהו, שיתאים לך כמוני". כשאשחררך, זה יהיה לנצח. שחררתיך מכבלי אהבתי. שלך לבי.
על החתום ס"ט.
|
|
|
|
לק"י
יש לי תסריט בראש. תסריט ליום בו אפגושך שוב, בו אראה את זיו פניך, לבי יחיש פעימותיו, זיעה קרה תיטוף ממצחי ובעיניי תעלנה דמעות ספק אושר, ספק עצב. אראה אותך אהובה, במלוא הדרך. למראית עין, לא השתנית כלל. רק לבך שונה עליי. אחבקך בחזקה, אמלמל לעצמי "ברוך.. שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה" ואלחש באזנך "מקווה שתמצאי מישהו, שיתאים לך כמוני". כשאשחררך, זה יהיה לנצח. שחררתיך מכבלי אהבתי. שלך לבי.
על החתום ס"ט.
|
|
בתגובה ל: תסריט מאת: חפויה מכירה את הכאב, ונאחלת שזה לא התסריט שיקרה, שהסוף יהיה טוב
|
|
בתגובה ל: תסריט מאת: חפויה אבל עם סוף קצת אחר...
מקווה שתמצאי אהבה (ואהובה) שלא תרגשי צורך לשחרר.
|
|
בתגובה ל: תסריט מאת: חפויה משהו עם צעידה לעבר השקיעה יד ביד? או "והן חיות באושר (אפשר גם בעושר) עד עצם היום הזה..."
למה כל סיפור לסבי איכותי נגמר עם שחרור מכבלי האהבה? למה לא להמשיך את האהבה שנים רבות... אוי...
|
|
בתגובה ל: אי אפשר סיפור הוליוודי מתוק? :) מאת: סברה בעולם הגדול ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אי אפשר סיפור הוליוודי מתוק? :) מאת: סברה בעולם הגדול למה סיפור לסבי לא מסתיים תמיד "והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה" ? הרבה מהמקרים מסתיימים בפירוק משפחות בשביל לקום ולצאת מחיי שקר לחיי אמת. אח"כ סיפור האהבה מסתיים כמעט תמיד בפרידות. למה?
|
|
בתגובה ל: נכון מאוד. למה תמיד זה מסתיים באכזבה ובפרידה? מאת: sweetie2 ל-מ-ה? כל מי שאני מכירה זה הוא שהיא התגרשה אחרי שנים של סבל וחיים של שקר, הוא אחת שכבר בת 30ו... ועדין לא בזוגיות נורמלית רק פרדות ורדיפה אחרי איזה מציאת בת זוג מתאימה שמדי פעם ניראה שבאה האחת ואז.. אני חושבת שהיא אפשר לבנות זוגיות נורמלית עם אישה לרוב מהבחינה של קשר חזק ויציב..ככה לפחות ניראה לבנתים רוב הנשים שאני מכירה ופו בפורום בנות 30 ו.. וכל הזמן הזה זה רק סבל וריצה אחרי האהבה נורמלית, ומצד אחד גם להתחתן עם גבר זה קשה ובסוף זה ניגמר בפרדה ילדים וכ"ו אז מה לעזזל כן טוב לנוו???
לכל בעיה יש פתרון עם לא היא לא הייתה נקראת בעיה
|
|
בתגובה ל: גם אני שואלת את אותה שאלה? מאת: אסתושש ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: תסריט מאת: חפויה כל כך יפה בעיני
ילדים תפסו פרפר בידם ושאלו את הרב :"הפרפר חי או מת?"
ותכננו להכשיל את הרב. אם יאמר שחי מחצו אותו , אם יאמר שחי יפתחו את היד ויראו לו שחי.
חיכו לתשובה ואמר להם: "החיים של הפרפר בידיים שלכם"
|
|
|
 |
|
|