דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
התגרשתי...מה עכשיו??
|
|
התגרשתי...מה עכשיו??
פורסם לפני
3141 ימים
מאת lee26
סה"כ תגובות: 7
תגובה אחרונה לפני: 3136 ימים
שלום,...אני חדשה כאן וחייבת לפרוק אני במשבר חיי...התחתנתי ואני מאוד בארון...הוא היה חולה נפש...התגרשתי..צעירה עם ילדים.. אני מאוד מבולבלת...בעלת תשובה עם המשפחה בחו"ל..זקוקה לתמיכה...ועוד הרבה...יש משהי במצב דומה?לא יכולה לישון בלילות....
|
|
|
|
שלום,...אני חדשה כאן וחייבת לפרוק אני במשבר חיי...התחתנתי ואני מאוד בארון...הוא היה חולה נפש...התגרשתי..צעירה עם ילדים.. אני מאוד מבולבלת...בעלת תשובה עם המשפחה בחו"ל..זקוקה לתמיכה...ועוד הרבה...יש משהי במצב דומה?לא יכולה לישון בלילות....
|
|
בתגובה ל: התגרשתי...מה עכשיו?? מאת: lee26 וגרושה. יש לך מישהו בארץ שיכול טיפה להקל בתקופה הקרובה? כל כך צריך תמיכה. זה לוקח קצת עד שמסגלים שגרה חדשה. באיזה איזור בארץ את נמצאת?
|
|
בתגובה ל: הי, גם אני חדשה כאן מאת: ברוריה אני במרכז ללא תמיכה...יש מצב שפשוט אחזור לארה"ב למרות שכ"כ מחוברת לארץ הקודש
|
|
בתגובה ל: התגרשתי...מה עכשיו?? מאת: lee26 שנית מזל טוב שהצלחת להתגרש, כאן תקבלי תמיכה אמיתית אני בטוחה ועוד מעט תגיע מישהי ותציע לך כוס קפה, חיבוק, עוגיה... אם את מבולבלת כדאי לך לקרוא דברים שכתבו נשים שונות במצבים שונים, אפשר ללמוד גם מנסיונן של אחרות...
והכי חשוב הנה לך חיבוק חם ומעודד....
|
|
בתגובה ל: ראשית ברוכה הבאה למקום שעשוי לעזור לך... מאת: סברה בעולם הגדול תודה מכל הלב :)
|
|
בתגובה ל: התגרשתי...מה עכשיו?? מאת: lee26 רק לא הבנתי מה זה קשור הנטיה שלך לזה שהוא היה חולה נפש?
|
|
בתגובה ל: קודם כל חיבוק מאת: חרדוסית לא קשור פשוט גרם לי לברוח יותר מהר. אני צריכה חיבוק פנים מול פנים... יש משהי רחמנית מעוניינת? במידה שכן אמסור עוד פרטים אישיים במסרים..
|
|
|
 |
|
|