|
בעקבות המפגש "לקראת הורות", שבו עלו שאלות חשובות רבות, אני זורקת כאן כפפה קטנה ומקווה שתרימו: בהנחה שהחלטנו לחפש לנו תורם זרע מחו"ל, האם כדאי להתחיל תהליך בתל השומר או באסף הרופא? דעות בעד ונגד תתקבלנה בברכה (וגם מידע על בי"ח אסותא ישמח אותנו). כל מי שעברה את התהליך ומעוניינת לשתף, מוזמנת לכתוב כאן. תודה ולילה טוב! ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/MargeSimpson.gif מרג]() ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/MargeSimpson.gif מרג]() ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/MaggySimpson.gif מגי]() ג. + צ.
|
|
בתגובה ל: נו, אז תל השומר או אסף הרופא? מאת: קימונו אין לי מה לתרום לשאלה שבכותרת, אבל חשבתי להציע שמי שמוכנה לענות לשאלות לגבי הפרטים הטכנים של התהליך - שתכתוב אזור בארץ + קופ"ח + בנק זרע + שנה וככה כל אחת תוכל לדעת את מי לשאול.
אשמח לרכז כזו טבלה ולהעביר פרטים למי שתרצה.
אז- מי שרוצה פרטים לגבי ההתהליך בירושלים (+ ייבוא דרך אסף הרופא) מוזמנת לדבר איתי.
ותודה קימונו.
|
|
בתגובה ל: מתקשה לישון? מאת: אנה ק מאסף הרופא זה אסף הרופא! אז הנה הצטרפת לסקר :)
תודה על אתמול, אנה.
|
|
בתגובה ל: גם יבוא מאת: קימונו כשאנחנו הזמנו, האופציה היחידה להזמנה מחו"ל היתה דרך אסף הרופא (או לפחות זה מה שאנחנו חשבנו).
כך שלא "בחרנו" באופן מושכל באופציה הזו.
מאידך, אוסיף שאין לי במיוחד תלונות עליהם.
|
|
בתגובה ל: נו, אז תל השומר או אסף הרופא? מאת: קימונו מדהימים. אנחנו וויתרנו על זרע מחו"ל ולקחנו מבנק הזרע באסף הרופא, יעל מקצועית וסופר נחמדה, עונה על כל השאלות ומלווה את התהליך בצורה הכי נעימה שיכלנו לדמיין. את ההזרעה גם עשינו שם. מעבר להצלחה המהירה של ההזרעה, הצוות אדיב וסבלני, אין עומס במחלקה ותחושה של "בית חרושת" ממה ששמענו מזוג חברות שלנו שעובר עכשיו בתל השומר. עכשיו בשבוע 37 אני קצת מיסיונרית של אסף הרופא אבל באמת מומלץ בחום, הם עשו את התהליך הרבה יותר קל ונעים מכל הסיפורים ששמענו עד כה. שיהיה בהצלחה ובכיף:)
|
|
בתגובה ל: אסף הרופא! מאת: נילי_כ :-)
הראשונה שיולדת לוקחת את כל הקופה? (אם כי אחרי ערב במרכז - כל הפרגון שלי למי שמוכנה לעבור הריון בלחות הזו).
שיהיה בקלות ובשמחה.
|
|
בתגובה ל: שבוע 37 שולטתתתתתתת! מאת: אנה ק קצת ברור לאן צריך ללכת. לא? כבוד לדוקטורית :)
|
|
בתגובה ל: שבוע 37 שולטתתתתתתת! מאת: אנה ק
החום הזה אכן קשה אבל ב"ה עוד שניה זה מאחורינו! שיהיה לך בקלות הילדים של הקיץ הכי שווים:)
|
|
בתגובה ל: סגרנו:) מאת: נילי_כ ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סגרנו:) מאת: נילי_כ נראה לי שאני ניצחתי :-)
שיהיה בקלות ובטוב
שבת שלום.
(ולא נכנסת פה לדיון על ילדי הקיץ. ילדת החורף שלי מהממת מכדי להיכנס לתחרויות...)
|
|
בתגובה ל: מאת: אנה קאיזה כיף לשמוע! איך אתן מרגישות? הרבה בריאות ושמחה!!! אכן ניצחת בנוק אאוט אצלי לא נראה שהוא בכיוון אפילו..
|
|
בתגובה ל: מאת: אנה קאיזה כיף לשמוע! הרבה בריאות, שמחה ושעות שינה... :)
|
|
בתגובה ל: מאת: אנה קכיף לשמוע! מה שלומכן? איך הקטנה?איך עברה הלידה? בריאות ואושר לאימהות ולילדה
|
|
בתגובה ל: מאת: אנה קמזל טוב! איזו ידיעה משמחת. הרבה אושר. (*בזמן שעבר מהודעתי הקודמת לפני כמה דק' ועד עכשיו, פשוט בהיתי במסך ולא האמנתי איך שוב הזמן טס לו בלי שארגיש... מדהים : )
|
|
בתגובה ל: שבוע 37 שולטתתתתתתת! מאת: אנה ק הקטנציק החליט להגיע:))) לא היה קל אבל מאד שמח!
|
|
בתגובה ל: שבוע 40 ו5 ימים מאת: נילי_כ איזה כיף שהוא בא
שתהיה התאוששות טובה, והסתגלות פשוטה למשפחה החדשה. תהני ממנו :-)
|
|
בתגובה ל: מזל טוב! מאת: אנה ק ועכשיו אחרי הברית אפשר לחזור לנשום..
|
|
בתגובה ל: תודה הוא מדהים מאת: נילי_כ שיהיו לכולכם,
מאוד התרגשתי לקרוא את החדשות, לדעתי לא ראיתי אותך שנים ארוכות
|
|
בתגובה ל: נשימות טובות מאת: אור__ אכן לא נפגשנו כמה שנים טובות..
|
|
בתגובה ל: אסף הרופא! מאת: נילי_כמצרפת לך מידע על בנק הזרע תל השומר וגם מאמר כללי על בנק הזרע . מקווה שיעזור לך להחליט .
|
|
בתגובה ל: נו, אז תל השומר או אסף הרופא? מאת: קימונואבל למדתי באותו ערב, ולכן זו לא היתה אופציה. אין מפגש המשך? זה אולי יגרום לנו להגיח מהמחילה
|
|
בתגובה ל: כ"כ רציתי להצטרף למפגש הזה... מאת: רוני ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: נו, אז תל השומר או אסף הרופא? מאת: קימונו ללא תוכן
שמחה ואוהבת לשמח.
|
|
בתגובה ל: נו, אז תל השומר או אסף הרופא? מאת: קימונויש גם דרכים אחרות פחות קרות ליצירת הורות אחרת בלי פניה ותשלום ל בנק הזרע
|
|