דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
מעצבן ומקומם
|
|
מעצבן ומקומם
פורסם לפני
3573 ימים
מאת ציפור דרור
סה"כ תגובות: 3
תגובה אחרונה לפני: 3571 ימים
שהפליה הומופובית מונעת מנשים מקסימות לחגוג את הזוגיות שלהן. אבל לפחות מעז יצא מתוק - שאפו לחשיפה של בנות בת קול בתקשורת. מקווה שהחשיפה תעזור להן, למרות הטוקבקסטים המפגרים (אפילו של עיתון "רציני" כמו הארץ).
|
|
שהפליה הומופובית מונעת מנשים מקסימות לחגוג את הזוגיות שלהן. אבל לפחות מעז יצא מתוק - שאפו לחשיפה של בנות בת קול בתקשורת. מקווה שהחשיפה תעזור להן, למרות הטוקבקסטים המפגרים (אפילו של עיתון "רציני" כמו הארץ).
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
|
|
בתגובה ל: מעצבן ומקומם מאת: ציפור דרור של הארץ,
ולקח לי קצת זמן להבין את מי אני רואה ולמה.
אז דבר ראשון - לבנות הזוג המתוקות, שבחרו גם להיות לוחמות אמיצות - שלוחה כל האהבה והתמיכה. אני מקווה שתזכו לבנות את ביתכן בשמחה ובטוב. ומאחלת לכן גם קצת קלות, שיהיו חלקים בדרך שיעברו בקלות.
ומבחינת הדרך שהעולם עושה, מה שלי נשאר להגיד זה - וואו! בעלי אולם טורחים לשאול מראש אם מדובר בחתונה לסבית הומואית או סטרייטית. די מרשים. כמה מהם יסכימו לערוך את הטקס אצלם זה כבר השלב היותר קל.
|
|
בתגובה ל: מעצבן ומקומם מאת: ציפור דרור ללוחמות האמיצות הידד (גם זו הפועלת במישור הגלובלי יותר וגם השנייה, הפרטית...), אני מסירה בפניכן את הכובע.
נותרה לי קושיה: מה זה ריח עדין של פרובוקציה???
שבת שלום,
אפרת.
|
|
|
 |
|
|