דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
המפגש
|
|
המפגש
פורסם לפני
4061 ימים
מאת קימונו
סה"כ תגובות: 10
תגובה אחרונה לפני: 4054 ימים
תודה תודה תודה לכל הנשים המקסימות שהגיעו אתמול למפגש בת קול האינטימי שנערך בתל אביב. היה מרגש מאוד.
תודה לחדשות האמיצות.
תודה לכל מי שפתחה את ליבה, ותודה לסמוקיה שפתחה את ביתה!
המשך יבוא...
שבת שלום וחג שמח!אפרת.
|
|
|
|
תודה תודה תודה לכל הנשים המקסימות שהגיעו אתמול למפגש בת קול האינטימי שנערך בתל אביב. היה מרגש מאוד.
תודה לחדשות האמיצות.
תודה לכל מי שפתחה את ליבה, ותודה לסמוקיה שפתחה את ביתה!
המשך יבוא...
שבת שלום וחג שמח!אפרת.
|
|
בתגובה ל: המפגש מאת: קימונו על ההנחייה של הערב ובכך ששמרת על איזון בין ה"חדשות" ל"וותיקות". הסיפורים באמת היוו השראה, היו שם נשים שנלחמות על שלהן ולא מוותרות למרות הקשיים. חג שמח גם ליושבות הפורום
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
|
|
בתגובה ל: תודה גם לך מאת: ציפור דרור שבסבב לא אמרנו ניקים. עד שהיתה לי הזדמנות לראות סוף סוף מי מסתתרת מאחורי הניק הזה...
תני לי רמז בבקשה
|
|
בתגובה ל: עכשיו אני ממש מצטערת מאת: smookya כאליו לא עברו איזה 4 שנים שאני משתמשת בניק הזה (הניק הקודם היה דומה מאוד) ועדיין לא קישרת? חוצמזה אמרתי את הניק אבל כנראה שלא מספיק בקול. הרמז העבה הוא שהעלתי (וגם בדפי הפורום הדבר מונצח) שאני מחפשת שותפה, ועל כל הבעיות של מה לכתוב בהודעה בהומלס. וזה בכלל נותן לי תירוץ לציין שההצעה עדיין אקטואלית.
Love is the difficult realization that something other than oneself is real Iris Murdoch
|
|
בתגובה ל: מה??? מאת: ציפור דרור ואני חשבתי שאני גרועה בלהכיר שמות פרצופים וניקים לא נורא, בחנוכה תגיעי עם שלט (:
|
|
בתגובה ל: מה??? מאת: ציפור דרור פשוט שכחתי שזו את. הרבה זמן לא הייתי בפורום וכשחזרתי משום מה לא זכרתי את הניק שלך (טוב, גם לך היתה תקופת שתיקה, לא?)
אם כבר, אז לא הודיתי למנחות המעולות על המפגש וגם לכל הנוכחות. היה מרקם מצוין. והשארתן אתהבית מסודר ואת המקרר מלא (מתי זה בדיוק קרה?!)
|
|
בתגובה ל: עזבי, זה הגיל מאת: smookya וזה שהשאירו מקרר מלא זה בכלל בונוס נחמד למארחת. בהצחלה במציאת דיירת לזמן של הטיול. נשמע לי ממש כיף לעזוב הכל לחצי שנה. (גילוי נאות - אני הייתי בעבר בחוץ לארץ למקסימום חודש וחצי).
|
|
בתגובה ל: עזבי, זה הגיל מאת: smookya באמת היה ערב מיוחד. אני ממש אוהבת את המפגשים, לפגוש נשים מכל מיני מקומות בארץ,להתחיל לנסות ולהכיר קצת, לשמוע סיפורים שונים וללמוד איך כל אחת מתמודדת אחרת עם קשיים או לבטים שיש לה,לראות בסוף ערב שיש מלא דרכים לראות סיטואציות שונות זה בעיניי אחד הדברים הטובים שיכולים לקרות במפגש.
תודה רבה לקימונו על ההכוונה והשאלות הרגישות, ולכל הנשים שבאו ותודה על הירקות המושקעים שהמארחת הגישה-אני כבר מתגעגעת..
חג שמח אה, אגב היום ממש ברגעים אלו אני חוגגת 6 שנים מחוץ לארון!!!
בברכת באנו חושך לגרש ד'
|
|
בתגובה ל: כל אחד הוא אור קטן מאת: d l b שש שנים! כן תרבנה :)
תודה גם לך.
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ! ! ! מאת: קימונו כן ירבו שנים של אושר וכוחות של התמודדות ואהבה!
אוהבת המון!
אני:)
|
|
|
 |
|
|