|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
שבת שלום לכל הנשים השותקות
|
|
שבת שלום לכל הנשים השותקות
פורסם לפני
1324 ימים
מאת רזיאל
סה"כ תגובות: 7
תגובה אחרונה לפני: 1312 ימים
שחזרו לפורום ומסתבר קוראות להן בסתר ואינן מגיבות משום מה,על אף שהפורום אנונימי... אני יודעת שבסתר מאחורי הקלעים ,בהודעות הפרטיות מתרחש פה הרבה אקשן שאני כנראה מפסידה ...חחח... וזה סבבה לגמרי כולן פה הרי חולמות את אותו החלום,לאהוב אישה ורצוי יפה בפנים וגם בחוץ...
אבל לדעתי החיים של לסבית דתייה ,נשואה או לא ,נשואה לגבר או לאשה,הם די מורכבים ומאתגרים,והפורום הזה הוא מתנה בשבילנו להרגע קצת מהקרבות,להניח תראש על כתף וירטואלית של חברות למסע הזה..ולנשום.. ולהבין ,שיש עוד המון המון בנות כמוני,ואני לא לבד...
ולמרו הבחירות השונות שלבנות פה בפורום,רב המשותף על המפריד,יו דייקס..
|
|
|
|
שחזרו לפורום ומסתבר קוראות להן בסתר ואינן מגיבות משום מה,על אף שהפורום אנונימי... אני יודעת שבסתר מאחורי הקלעים ,בהודעות הפרטיות מתרחש פה הרבה אקשן שאני כנראה מפסידה ...חחח... וזה סבבה לגמרי כולן פה הרי חולמות את אותו החלום,לאהוב אישה ורצוי יפה בפנים וגם בחוץ...
אבל לדעתי החיים של לסבית דתייה ,נשואה או לא ,נשואה לגבר או לאשה,הם די מורכבים ומאתגרים,והפורום הזה הוא מתנה בשבילנו להרגע קצת מהקרבות,להניח תראש על כתף וירטואלית של חברות למסע הזה..ולנשום.. ולהבין ,שיש עוד המון המון בנות כמוני,ואני לא לבד...
ולמרו הבחירות השונות שלבנות פה בפורום,רב המשותף על המפריד,יו דייקס..
|
|
בתגובה ל: שבת שלום לכל הנשים השותקות מאת: רזיאל מכבה את המחשב.
|
|
בתגובה ל: שבת שלום לכל הנשים השותקות מאת: רזיאל גדולה את. מסכימה עם כל מילה. אני גם חשבתי על זה... בתור מישהי חדשה יחסית בפורום, הופתעתי לראות שאחרי הפעם הראשונה שכתבתי כאן (זה היה בניק אחר וסיפרתי פשוט את הסיפור שלי) קיבלתי הרבה יותר תגובות בהודעות הפרטיות מאשר בפורום עצמו. אני לא יודעת למה זה, אולי נשים מתביישות, אולי חוששות להחשף, אולי פשוט מחפשות אהבה וקשר... אני גם מציעה לבודדות והשותקות המתוקות להעיז יותר ולכתוב את אשר ליבכן... זה מאוד משחרר, והתגובות (בפומבי ובפרטי) מחממות את הלב.
אני גם חושבת שזה פורום ברמה גבוהה, נשים כותבות כאן דברים עמוקים ישר מתוך ליבן, וזה מחזק, מאפשר לנשום קצת יותר בקלות, מעניין מאוד ועוזר לנו להבין שאנחנו לא לבד במסע הזה...
שבת שלום נשים יקרות:)
|
|
בתגובה ל: שבת שלום לכל הנשים השותקות מאת: רזיאל אומנם חזרתי לפורום אך לא קראתי בסתר...לא נכנסתי לפורום יותר משנה... החיים דינמיים ומה שקורה איתנו יותר... רצוא ושוב קטן עלינו.... ואם רבנו לא היה זועק כי אין יאוש בעולם כלל ממזמן הייתי משתכנעת..למרות שלפעמים ממש קל ליפול לפטור הזה.. מה אומר לא פשוט לחיות עם לב שבור.חצוי.כמה באופן תמידי לבלתי אפשרי. לאהוב אישה כשאת נשואה לגבר ועוד עם ילדים...
|
|
בתגובה ל: שבוע טוב מאת: בין הנסתר לנגלה לא פשוט בכלל,בפרט שההלכה כה מעורפלת בענינינו המסוללות,או שמא החולמות להסתולל
|
|
בתגובה ל: שבת שלום לכל הנשים השותקות מאת: רזיאל מה הסיפור של כל אחת שמביא אותה לקרוא כאן (למה לא לכתוב אני מבינה)
|
|
בתגובה ל: שבת שלום לכל הנשים השותקות מאת: רזיאל אני באמת רואה את זה כאחיות למסע משותף, כל אחת משתפת במידה כזאת או אחרת. הצטרפתי לפה ממש לא מזמן ואין לי עדיין מושג איך לתפעל את האתר, גילתי עולם שלם של בנות כמוני שאוהבות נשים (נשואות או לא...) מדהים. מרגישה שייכת לחלוטין!!
|
|
|
 |
|
|  |