דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
סקר
|
|
סקר
פורסם לפני
1374 ימים
מאת ניק בדוי
סה"כ תגובות: 13
תגובה אחרונה לפני: 1202 ימים
האם הייתן עוקבות אחרי סוג של בלוג או ליתר דיוק שירים של לסבית (דתיה או לא. זה משנה?) האם היית מגיבות לשירים שלה?
אשמח לשמוע את דעתכן.
|
|
|
|
האם הייתן עוקבות אחרי סוג של בלוג או ליתר דיוק שירים של לסבית (דתיה או לא. זה משנה?) האם היית מגיבות לשירים שלה?
אשמח לשמוע את דעתכן.
|
|
בתגובה ל: סקר מאת: ניק בדוי ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: סקר מאת: ניק בדוי אשמח לקחת חלק בכתיבה אם זה מתאים.. יש לי הרבה חומר כתוב ואני לא ממש יודעת היכן לפרסם.
|
|
בתגובה ל: סקר מאת: ניק בדוי אשתדל לעדכן בקרוב אם הבלוג (סוג של.. יותר בכיוון של שירים) נפתח וכו'..
אם מישהי רוצה עדכון שתכתוב לי אם בא לה או שפשוט תגיב להודעה הזאת.
|
|
בתגובה ל: סקר מאת: ניק בדוי למה בעצם שלא תכתובנה פה השאלה אם יפתח עוד פורום זה יביא עוד משם לכאן או שחלק יעזבו מכאן לשם. צריכות למצוא את מה שיועיל לכולנו לשמר את הקיים.
ותמיד עושה משהו בלב לקרוא. להגיב זה כבר סיפור אחר.
|
|
בתגובה ל: עונה מאת: חרדוסית לא מדובר על פרסום בפורום מקביל אלא בסוג של בלוג או ליתר דיוק שירים שם זה יותר כתיבה אישית ורצינית מאשר לכתוב פה שזה נראה כמו סתם מחשבה. לפחות ככה זה בעיניי.. מקום יותר רישמי ורציני לכתוב וחלילה לא מזלזלת בפורום.
|
|
בתגובה ל: סקר מאת: ניק בדוי למה לא בעצם?
|
|
בתגובה ל: סקר מאת: ניק בדוי אז בהמשך לפוסט הזה (שמצורף בקישור)..
רציתי לעדכן שפרסמתי 3 שירים.
לצרף לכם קישור לשיר? אשמח לקבל תגובות בדף של השיר עצמו אם אתם מעוניינות בך.
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: סקר מאת: ניק בדוי מצרפת לכם את הקישור (במיוחד בשביל בום היקרה ;) )
אני יותר מאשמח לראות תגובות על כל שיר שהתפרסם בדף השיר עצמו אבל במידה ואתן לא מעוניינות אשמח שתגיבו לתגובה הזאת את דעתכן הכנה.
|
|
|
|
 |
|
|