|
שמעתי על בר הג'אז הזה בהמלצת חבר יקר. טרם יצא לי לבקר, אבל מסתמן שבכל ערב יש שם הופעת ג'אז מקומי עם פוטנציאל. לטעמי חשוב שאנחנו כקהילת ג'אז נתמוך במקומות כאלה ודרכם בג'אזיסטים הישראלים. https://www.facebook.com/BeitHaamudimזה למשל מה שקורה שם החודש: ![https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/482533_571990972814220_912515629_n.png]() רמב"ם 14 (נחלת בנימין) תל-אביב
אנחנו לא מפסיקים לשחק כי אנחנו מתבגרים. אנחנו מתבגרים כי אנחנו מפסיקים לשחק. (ג'ורג' ברנרד שואו, 1856-1950)
|
|
בתגובה ל: ג'אז בבית העמודים - מכירים? מאת: ארנון גלבועשהיה שם כבר כמה וכמה פעמים. הבנתי שהמקום קטנטן אבל מדליק עם אווירה מעולה ואהבת מוסיקה ספוגה בקירות. לוח ההופעות מדבר בעד עצמו. מה שמעניין זה שאנחנו, החושבים עצמנו להיות הגרעין הקשה של חובבי הג'אז בישראל, לא פוקדים את המקום באופן תדיר. רובנו אפילו לא שמעו אודותיו, ובכל זאת הוא מלא מדי ערב. כך גם לבונטין (למרות ששם התוכנייה יותר אקלקטית) מה שאומר שיש דרישה וקהל לג'אז חי גם מחוץ למסגרות הממוסדות (משכן , פסטיבלים וכו'). נראה לי שאם הייתי גר בת"א הייתי מבלה שם לא מעט.
|
|
בתגובה ל: ג'אז בבית העמודים - מכירים? מאת: ארנון גלבועללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ג'אז בבית העמודים - מכירים? מאת: ארנון גלבועאחלה מקום. בר קטן בנחלת בנימין, בבית עם עמודים- נדמה לי שיש לו שם אמיתי אבל כולם קוראים לו בית העמודים. ליד האזור עם הדגים בשוק הכרמל. יש שם גם אוכל נדמה לי, זכור לי במעורפל נקניקים. יש שם אחלה ג'אז, למיטב הבנתי זה גם אחד מהמקומות הבודדים כרגע בתלאביב שמחזיקים ג'אז קבוע ובתשלום לנגנים (לא מכירת כרטיסים). מה שכן- מעשנים בפנים (האמת נדמה לי שזה בכל מקום לא?) ולמי שזה מציק, זה יכביד על המוסיקה, שנמצאת ממש בבפנים של הבר. חוץ מזה, באמת אחלה מקום. אווירה טובה, תמיד שהייתי שם היה מלא והמוסיקה הייתה טובה, התכניה נראית טובה וכיפית. ממליץ למי שבאזור תמיד להכנס לבירה או קצת אערק
|
|
בתגובה ל: אפילו מעבר לים מכירים מאת: chiuaua תמיד במקומות כאלו חייבים להיות מקום למעשנים .. לא מוכן לצאת מהופעה מעושן לגמרי ואו לסבול מהעשן הדחוס .. לא בשבילי.
|
|
בתגובה ל: לפי החוק אסור לעשן בתוך מרחב ציבורי מאת: JAZZMUSIC תבקש מבעל המקום ואף אחד לא יעשן שם.
|
|
בתגובה ל: מה זה ''מעשנים בפנים''? מאת: שי ברנר כל בעל עסק יודע שבמבנה ציבורי חל איסור לעשן גם אם הוא על דעת עצמו מחליט שבמקום העסק שלו מותר לעשן בלי הגבלה ,(דבר שיכול להוביל לקנס ) אז כנראה הבעלים של העמודים האלו מחליט כך ,מבלי להתחשב באלו שרוצים לבוא להופעה שלך נניח ואינם סובלים עישון במרחב הציבורי, ובכך מפסיד לקוחות פוטנציאלים (או שאני טועה).
בלבונטין למשל היה בעבר עישון באולם .. אחר כך הבינו הבעלים שזה לא ראוי, ומי שרוצה לעשן יוכל לעשות זאת בבר שלמעלה .. או בחוץ.
ברוב המסעדות יש בדרך כלל שני מרחבים מרחב למעשנים ומרחב ללא מעשנים וכך צריך להיות.
|
|
בתגובה ל: שי מאת: JAZZMUSIC בחור בשם ערן, שלא יעשנו במהלך כל ההופעה, מ-21:00 ועד חצות.
|
|
בתגובה ל: התקבלה התחייבות מבעל המקום, מאת: שי ברנר ואלך להופעות , גם להופעה שלך .. הגיע הזמן
|
|