|
1. האם חובה לתאם עם הצבא אם הטיול יהיה בשישי/שבת? ואם כן- על כל השטח או רק על תאי שטח מסויימים? 2. האם להכרתכם/הערכתכם יש גבים מלאים באזור באחד הנחלים? אם כן איפה? 3. האם יש לכם נתיב מומלץ לאוביל-סירה?
תודה!
|
|
בתגובה ל: אנסה עוד שאלה- מנהלות לגבי טיול באוביל-צוריעז מאת: כביש 90 עברו כמה שנים מאז שטיילתי שם, אז קח בבקשה בערבון מוגבל. 1. חברים שטיילו בסופש לא תיאמו, בכל הטיולים שהיו שם. הכול עבר בסדר אבל כמובן שזה לא אומר כלום.
2. אני חושב שיש גבים עכשיו בכמה מקומות, אבל לא בטוח שבסירה ובאוביל
3. אוביל סירה: השאלה היא האם אתה משאיר רכב בבארות עדה, (וכמה אתה מפחד עליו מפריצות) אם לא, איך אתה מתכנן להגיע לאזור . היו פעמים שהשארנו רכב במצפה ותפסנו טרמפים עד לאזור.
|
|
בתגובה ל: כמה תשובות מאת: איתינגב 1. האם זו הדעה הרווחת? לא יודע איפה מתחילים שטחי האימונים המיוחדים של חיל האוויר.. 3. מתכנן להגיע בתחבורה ציבורית
|
|
בתגובה ל: אנסה עוד שאלה- מנהלות לגבי טיול באוביל-צוריעז מאת: כביש 90 במתאם של פיקוד דרום ביקשו ממני לעבור איתם על השבילים, זה לא בעייתי מבחינתם שאני מטייל בתא שטח לא מסומן?
|
|
בתגובה ל: איך אתם מתאמים עם הצבא טיול בשביל לא מסומן? מאת: כביש 90 ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: דעתי היא שאין להם מושג בכלל בטח לא בשביל לא מסומן מאת: ההולך בשבילים ולהגיד להם בדיוק באיזה שביל אני הולך. אני מתכוון ללכת בתא שטח ולא בשביל מסומן ולכן תוהה האם יש להם סמכות להגיד לי משהו על כך שזה לא שביל מסומן
|
|
בתגובה ל: הם פשוט מבקשים לתאם מול מפת סמ"ש מאת: כביש 90 כחלק מהשיפור ברמת השירות (מורגש, באמת) התחילו לתאם ע"פ שבילים מסומנים ולא ע"פ מספרי שטחי אש. זה בהחלט שיפור ביחס למקודם, אז גם בסוף השיחה לא הצלחת להבין האם החיילת באמת מבינה למה אתה מתכוון.
אצלי, לאחר שכנוע קל החיילת איתה דיברתי הסכימה לתאם לפי מספר שטח אש, וקשקשה משהו על זה שבשטחי אש, גם מחוץ לשמורות, חל איסור לנוע על שביל לא מסומן בדומה לשמורת טבע.
(מספרי שטחי אש, יחד עם עוד המון מידע מועיל למטייל, תוכל למצוא בgovmap)
|
|
בתגובה ל: הם פשוט מבקשים לתאם מול מפת סמ"ש מאת: כביש 90 סוגרים עשרות ק"מ שרירותית ללא קשר לכך אם יש באמת אימון או שמאז תש"ח המרחב לא ראה נעל של חייל.
|
|
בתגובה ל: איך אתם מתאמים עם הצבא טיול בשביל לא מסומן? מאת: כביש 90וכשאישרו לי אותם - הנחתי שאין אימונים גם ליד השביל... אתה חושב שהכדורים \ פצצות \ פגזים הולכים רק בסימו"ש ![http://d9qlpzbrupiyk.cloudfront.net/smil411e26216c944.gif סמיילי_לשון]() ?...
|
|
בתגובה ל: דיברתי אתם על שבילים מסומנים מאת: elimetayel יש בעייה לתאם טיול בשבילים לא מסומנים. מין כסת"ח של הצבא,מספרים לך על מצררים ושאר נפלים שבשבילים מסומנים הם בודקים ומפנים ובשאר לא בטוח. עד היום הייתי מתאם לפי החליל שלהם אבל את הטיול הייתי ממשיך לפי התכנון.
|
|
בתגובה ל: תאום בשטחי אש מאת: יובל הראל לקח לחיילת הנחמדה הרבה מאד זמן להתאפס איתי על השבילים. ניסיתי לתאם סמ"שים סמוכים למסלול שאבצע. עכשיו נראה אם אכן יחזרו אליי...
|
|